Soğuk Çorba

Soğuk Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 3 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 su bardağı yeşil mercimek
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt

Soğuk Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabağı soyup rendeleyip sotelemeye bırakıyoruz.
  2. Daha evvel haşladığım nohutlarımı bir kaseye boşalttım ,bir su bardağı yeşil mercimeği haşladım soğutup nohutlara ekledim.
  3. Sotelediğim kabakları soğutup karışıma kattım.
  4. Bir diş sarımsak ezip yeteri kadar tuz koydum ,yoğurdu kendi zevkinize nazaran ayarlayıp içine buz kalıpları atıp afiyetle tüketiniz.

Soğuk Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadayıflı Muhallebi (Çok Hafif Bir Tatlı)
Kütahya’nın Meşhur Hamursuz Ekmeği
Mayalı Börek
Lor Peynirli Susamlı Kurabiye
Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Nefis Pırasa Tarifi
Hdabla | © 2025 |