Soğuk Başlangıç Veya Meze Tabağı

1 yaprak marul

2 sıkım çiğ köfte

1 yemek kaşığı acılı ezme

1 yemek kaşığı haydari

1 yemek kaşığı atom

1 yemek kaşığı havuç tarator

1 yemek kaşığı humus

2 sıkım çiğ köfteyi 1 yaprak marul ile öteki mezeleri birer dondurma kepçesi yardımıyla bir tabağa koyalım.

Çiğ köfte ve başka tüm mezelerin gereçleri ve nasıl yapıldığı sayfam da mevcuttur.

Afiyet olsun.

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sıvı Yağ İle Nefis Şekerpare
Zeytinyağlı Enginar Çanağında İç Baklalı Kabaklı Yemek
Kakaolu Gelin Pastası
Tartolet
Airfry/Fırında Somon
Ciğer Kavurma
Hdabla | © 2025 |