Soğanlı Yumurta (Soğanlama)

Soğanlı Yumurta (Soğanlama) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı salça (biber salçası olursa daha lezzetli olur)
  • Sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı ucu tuz ( salça tuzluysa gerek yok)
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karabiber

Soğanlı Yumurta (Soğanlama) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlarımızı bi soyup yıkayalım küçük küçük doğrayalım.
  2. Tavamıza alalım az ölçüde yağ ile bi hoş kavuralım.
  3. Soğanlar kavrulduktan sonra bi yemek kaşığı salçamızı da ekleyelim üzerine karabiber ve isteğe nazaran tuz ekleyelim.
  4. Salçayla soğanı da tekrar kavuralım.
  5. Üzerine yumurta kıralım ve karıştıralım.

Soğanlı Yumurta (Soğanlama) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lotus Pistacio Cheesecake
Yayla Çorbası
Tuzlu Kurabiye (Ağızda Dağılan)
Buzluk İçin Frambuazlı Tart (Videolu)
Tereyağlı Portakallı Kek
Karadeniz’in Efsane Lezzeti: Kuymak Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |