Soğan Turşusu (Antioksidan)

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Sıcak su

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları incecik olacak halde halka halka yahut piyazlık doğrayalım.
  2. Kavanoza yerleştirelim.
  3. Kavanozun üzerine şeker ve tuzu ekleyelim üzerine de dökelim.
  4. Kavanozun kalan kısmını sıcak suyla dolduralım.
  5. Kavanozları sıcakken kapatalım.
  6. 8 saate hazır hale gelir. Afiyet şifa olsun 😇

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Dürüm
Karnabahar Köftesi
Armutlu Muz Püresi
5 Dakikada Milföyden Gözleme (Videolu)
Patatesli Lavaş Böreği
Kırmızı Biber Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet