Soğan Turşusu (Antioksidan)

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Sıcak su

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları incecik olacak halde halka halka yahut piyazlık doğrayalım.
  2. Kavanoza yerleştirelim.
  3. Kavanozun üzerine şeker ve tuzu ekleyelim üzerine de dökelim.
  4. Kavanozun kalan kısmını sıcak suyla dolduralım.
  5. Kavanozları sıcakken kapatalım.
  6. 8 saate hazır hale gelir. Afiyet şifa olsun 😇

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşhaşlı Revani
Biberli Ekmek
Kahvaltılık Kabartma Tozlu Pişi
Çıtır Tavuk (Fast Foodlarda Yediklerinizden Daha Güzel)
Ebruli Kek Tarifi
Portakal Sorbe
Hdabla | © 2025 |