Soğan Turşusu (Antioksidan)

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kırmızı soğan
- 1 çay bardağı elma sirkesi
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı şeker
- Sıcak su
Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları incecik olacak halde halka halka yahut piyazlık doğrayalım.
- Kavanoza yerleştirelim.
- Kavanozun üzerine şeker ve tuzu ekleyelim üzerine de dökelim.
- Kavanozun kalan kısmını sıcak suyla dolduralım.
- Kavanozları sıcakken kapatalım.
- 8 saate hazır hale gelir. Afiyet şifa olsun 😇
Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



