Portakal Sorbe

Portakal Sorbe Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet portakal
  • 2 kaşık süzme bal
  • Süslemek için nane yaprağı vb.

Portakal Sorbe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakalları dolma dolma yapar üzere kesin ve içini kaşık yardımı ile boşaltın.
  2. 2 kaşık bal koyun el blenderından parçacıklı kalıcak formda çekin.
  3. Buzluğa atın yarım saatte bir karıştırın yoğunlaşıp püre üzere olunca portakalların içini doldurun tekrar dondurun.
  4. Yarım saatte bu biçimde donduktan sonra yemeye hazır süsleyip servis edebilirsiniz.

Portakal Sorbe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Güveçte Sütlaç
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfrey’de Kahvaltıya İki Çeşit Milföy Börek
Oreo’lu Toplar
Tahinli Kuru Baklava
Cevizli Soğuk Baklava
Havuçlu Kış Kurabiyesi (Sıvı Yağlı)
İçli Köfte (Pratik Dağılmayan)
Hdabla | © 2025 |