Soğan Kebabı
Soğan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 25 tane küçük soğan
- 6 tane biber
- 4 tane domates
Harcı için;
- Yarım kilo yarım yağlı kıyma
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Soğan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak soğanları kabuklarını ayıklamadan ortadan ikiye bölelim.
- Daha sonra harcını hazırlayalım, kıymayı ve baharatları ekleyelim.
- Soğanların ortasına top biçimde kıymayı koyalım dizelim.
- Daha sonra biberleri ve domatesleri dilimleyelim.
- Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyip evvelden ısıtılmış fırında 250 derecede 25 dakika pişirelim.
Soğan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















