Soğan Kebabı

Soğan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 25 tane küçük soğan
  • 6 tane biber
  • 4 tane domates

Harcı için;

  • Yarım kilo yarım yağlı kıyma
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Soğan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanları kabuklarını ayıklamadan ortadan ikiye bölelim.
  2. Daha sonra harcını hazırlayalım, kıymayı ve baharatları ekleyelim.
  3. Soğanların ortasına top biçimde kıymayı koyalım dizelim.
  4. Daha sonra biberleri ve domatesleri dilimleyelim.
  5. Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyip evvelden ısıtılmış fırında 250 derecede 25 dakika pişirelim.

Soğan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fonksiyonel Sebzeli Mücver
Püf Noktalarıyla Fırın Sütlaç
Hakiki Yağlı Kurban Kavurma Tarifi (Videolu)
Semizotu Salatası (Yazın Vazgeçilmezi)
Nutella Dolgulu Çörek (Berliner) (Videolu)
Hurmalı Fit Topları
Hdabla | © 2025 |