Soğan Çorbası

Soğan Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adat kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Soğan Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanımızı kesiyoruz ve içerisine yağ koyduğumuz tenceremizde koyuyoruz soğanların kokusu çıkana kadar kavuruyoruz (soğanlar tam pembeleşmesin)
  2. Soğanların kokusu çıktıktan sonra içerisine unumuzu koyup, un ile kavuruyoruz ( soğanlar pembeleşmeli ve unun kokusu düzgünce çıkmalı)
  3. Son olarak üzerine sıcak suyumuzu ek edip, baharatlarımızı ekliyoruz.
  4. Su kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte soğanlar yumuşayana kadar ocağın altını kapatmıyoruz.
  5. Soğanlar yumuşadıktan sonra çorbamız hazır afiyet olsun.

Soğan Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Tadında Fırında Nefis Tavuk Kanat
Ezilmiş Çıtır Brokoli
Gelin Çantası
Kahve Yanı Çikolata
Un Helvası
Büyük Tepside Limonlu Revani
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet