Şeker Fasülye (Kuru Fasulye)

Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 10-15 dilim sucuk
  • 2 orta uzunluk kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ
  • 4 yemek kaşığı domates konservesi
  • İsteğe bağlı çarliston yada acı biber doğranmış (ben kullanmadım)
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Pişirmek için;

  • Sıcak su

Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan fasulyeleri ılık suda 2- 3 saat beklettim.
  2. Sabah bir tencerede az haşladım suyunu süzdüm.
  3. Tencerede soğanı, sıvı yağ ile düzgünce kavuruyoruz.
  4. Üzerine doğranmış sucuk koyup kavurmaya devam edelim.
  5. Üzerine domates konservesi ve salça tuzunu koyup uygunca kavuruyoruz.
  6. Sıcak suyu döküp az koyu kıvam alana kadar pişiriyoruz ,kontrollü olarak pişirelim,  afiyet olsun.

Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beyti Kebap (En Kolay,En Lezzetli)
Sade Kek
Tavuk Fajita (Favori Yemeğim)
Otlu Krep
Cocostarlı Kek
Mantar Kurabiye
Hdabla | © 2025 |