Şeker Fasülye (Kuru Fasulye)

Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 10-15 dilim sucuk
- 2 orta uzunluk kuru soğan
- 2 yemek kaşığı salça
- Çeyrek su bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı domates konservesi
- İsteğe bağlı çarliston yada acı biber doğranmış (ben kullanmadım)
- 1 tatlı kaşığı tuz
Pişirmek için;
- Sıcak su
Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Akşamdan fasulyeleri ılık suda 2- 3 saat beklettim.
- Sabah bir tencerede az haşladım suyunu süzdüm.
- Tencerede soğanı, sıvı yağ ile düzgünce kavuruyoruz.
- Üzerine doğranmış sucuk koyup kavurmaya devam edelim.
- Üzerine domates konservesi ve salça tuzunu koyup uygunca kavuruyoruz.
- Sıcak suyu döküp az koyu kıvam alana kadar pişiriyoruz ,kontrollü olarak pişirelim, afiyet olsun.
Şeker Fasülye (Kuru Fasulye) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




