Otlu Krep

Otlu Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet l uzunluk yumurta
  • 5 gram tuz (1 çay kaşığı)
  • 185 gram dinkel unu (1,5 çay bardağı)
  • 40 gram yeşillik (maydanoz+dere otu)
  • 400 ml süt

Otlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yeşillikler hariç tüm gereç karıştırılır. Son olarak yeşillikler eklenir ve tekrar karıştırılır.
  2. Yapışmayan bir tava bir peçeteye damlatılan yağ ile yağlanır ve tava ısıtılır.
  3. 1 kepçe olacak halde tavaya dökülür yaydırılır.
  4. Tek tarafı piştikten sonra ortasına gelecek formda kaşar rendesi yahut istenilen materyaller konulur zarf üzere katlanır kare yapılır, tüm hamur bitene dek süreç tekrarlanır. Servise hazırdır.

Otlu Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

5 Çay Menüsü
Islak Kek
Çilek Kremalı Çikolatalı Pasta (Videolu)
Kışlık Kapya Biberli Domates Sosu (Kahvaltılık Ve Et Yemekleri)
Antep Fıstıklı Trileçe
Soslu Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |