Şehriye Pilavı

Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak şehriye
  • 3 su bardağı su (tavuk suyu çok yakışıyor)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 kaşık tereyağı
  • 2 kaşık sıvı yağ

Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şehriyeyi yağda kavuralım kavrulan şehriyeye suyunu ve tuzunu atalım kaynayımca kışık ateşte pişirelim afiyet olsun.

Şehriye Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Dondurma
Tavuklu Abdigör Köfte (Doğubeyazıt Yöresine Ait)
Hatay Usulü Haydari
Orman Meyveli Turta
Fırın Ekmeği Tam Ölçü
Tatlı Kurabiye Tarifi
Hdabla | © 2025 |