Şehriye Pilavı

Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı şehriye
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı
  • 1,5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tane havuç

Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pilav tenceresine tereyağını koyarak eritin, sıvı yağı ekleyin.
  2. Şehriyeleri ekleyin ve biraz kadar yani rengini alana kadar kavurun.
  3. Üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  4. Tuzunu da ekleyerek kapağını kapatın.
  5. Suyu çekince altını kapatabilirsiniz.Afiyet olsun.

Şehriye Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Unsuz Glütensiz Tahıllı Ekmek
Glutensiz Karabuğday Kurusu
Ağlayan Pasta
Tahinli Bol Kuru Yemişli Kilo Aldıran Omlet
Ispanaklı Zeytinyağlı Ege Böreği
Yayla Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet