Sebzeli Ve Sucuklu Yumurta Kapama

Sebzeli Ve Sucuklu Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet yeşil sivri biber (küp doğranmış)
  • 1 adet kapya biber (küp doğranmış)
  • 1 adet orta uzunluk domates (küp doğranmış)
  • 5-6 dilim sucuk (küp doğranmış)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 4-5 adet yumurta (haşlanmış)

Üzeri için;

  • 1 çay bardağı kadar rendelenmiş kaşar peyniri

Üzerine;

  • Pulbiber
  • Kıyılmış maydanoz

Sebzeli Ve Sucuklu Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tavaya sıvı yağ ile biberleri kavuralım.
  2. Biberler kavrulunca üzerine domatesi ekleyip karıştıralım.
  3. Kapalı halde 2-3 dakika orta ateşte pişirmeye bırakalım.
  4. Ardından sucukları ,tuz ve karabiber ekleyip ekleyip 1-2 dakika daha kavuralım.
  5. Üzerine hazırladığımız yumurtayı ikiye bölüp tavaya dizelim.
  6. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpelim.
  7. Son olarak üzerine pulbiber ve kıyılmış maydanoz serpiştirip tekrar kapağını kapatarak kısık ateşte peynir eriyene kadar pişirelim.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

Sebzeli Ve Sucuklu Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Komşularımla Kahve Keyfi
Fırın Sütlaç
Maş Fasulyeli Krep (Çin Mutfağı)
Cennet Hurmalı Magnolia
Fit Kurabiye
Havuçlu Kremalı Kek
Hdabla | © 2025 |