Sarımsak Sosu

Sarımsak Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 baş soyulmuş kuru sarımsak
  • 1 yemek kaşığı labne peyniri
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı cajun baharatı

Üzerine;

  • Pul biber

Sarımsak Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsakları zeytinyağında güzelce kavuruyoruz yumuşuyor.
  2. Sonra soğutup derin bir kaba alıyoruz.
  3. Labne, yoğurt, tuzu ve cajun ekliyoruz.Cajun yoksa o denli de yapabilirsiniz.
  4. Blenderdan geçirip humus üzere olunca servis tabağına alıyoruz ve üzerine pul biber serpiyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Sarımsak Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Poğaça
Vegan Uzak Doğu Yemeği İstridye Mantarlı Pak Choi
Sebzeli Pirinç Tavası
Sirkem Otu Böreği
Kalburabastı
Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |