Sarımsak Mezesi

Sarımsak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 baş temizlenmiş sarımsak
  • 1/2çay bardağı zeytinyağ
  • 1/2çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

Sarımsak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenen sarımsaklar güvece alınır zeytinyağı eklenir.
  2. İçerisine tüm baharatlar eklenip, karıştırılır.
  3. 180 derecede yaklaşık 10 dk kadar fırın yahut airfry da pişirilir, sarımsakların üstü kızarınca hazır demektir.

Sarımsak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Efibadem Kurabiyesi
5 Dakikada Milföyden Gözleme (Videolu)
Kahvaltıya Şipşak Tava Böreği
Plaska (Kırklareli Yöresi)
Fit muzlu Smootie
Renkli Koko
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet