Sadece Üç Malzemeyle Karpuz Dondurması

Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Yaklaşık 1,2 kg karpuz (kabuklu)
  • Yarım limonun suyu
  • 20 ml süt

Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuzu dilimleyip kabuklarını ayıklayın.
  2. Karpuz kesimlerini bir kaseye koyup bir gece dondurucuda bekletin.
  3. Ertesi gün donmuş karpuzu miksere alın.
  4. Limon suyu ve sütü ekleyin.
  5. Hepsini pürüzsüz olana kadar karıştırın ve çabucak servis edin. Hazır – ferahlatıcı bir yaz tatlısı!.

Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Kolay Pizza Tarifi
Funiyki (Külah Tatlısı)
Antep Usulü Lahmacun (Taş Fırında)
Karışık Kızartma Şöleni
Patatesli İzmir Köfte
Fırında Ispanaklı Yumurta
Hdabla | © 2025 |