Sadece Üç Malzemeyle Karpuz Dondurması
Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı İçin Malzemeler
- Yaklaşık 1,2 kg karpuz (kabuklu)
- Yarım limonun suyu
- 20 ml süt
Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karpuzu dilimleyip kabuklarını ayıklayın.
- Karpuz kesimlerini bir kaseye koyup bir gece dondurucuda bekletin.
- Ertesi gün donmuş karpuzu miksere alın.
- Limon suyu ve sütü ekleyin.
- Hepsini pürüzsüz olana kadar karıştırın ve çabucak servis edin. Hazır – ferahlatıcı bir yaz tatlısı!.
Sadece Üç Gereçle Karpuz Dondurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















