Rum Kurabiyesi

Rum Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağı
  • 2 çay bardağı şeker
  • 2 yumurta (1 adedinin sarısı üzerine sür)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çimdik karbonat
  • Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olacak)

Rum Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri karıştırıp unu ek ederek yumuşak bir hamur elde edip fırın tepsisine yuvarla.
  2. Üzerine yumurta sarısı, toz şeker serp evvelce ısıtılmış 200 derecede fırında kızarana kadar pişiriyoruz.

Afiyet olsun.

Rum Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekmek Banmalık Acılı Ezme
Havuçlu Fındık Ezmeli Kek
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Demleme Usulü Kıymalı Makarna (Bolonez Soslu Makarna) (Videolu)
Tadı Damakta Kalan Zeytinyağlı Dolma
Basmati Pirinçle Garnitürlü Pilav
Hdabla | © 2025 |