Pudinkli Kurabiye (Antep Fıstıklı)
Pudinkli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket teremyağ
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı mısır nişastası
- 1 paket toz puding
- 1 paket kabartma tozu
- 3 su bardağı un
Üzeri için;
- Beyaz çikolata
- Antepfıstığı
Pudinkli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Oda sıcaklığındaki yağ bir kaba alın sıvı yağ yumurta ve tuz pudingi ekleyin, üzerine nişasta ve unu ekleyip kabartma tozunu ekleyin onu kesinlikle denetimli ekleyin farklılıklar olabilir yumuşak ele yapışmayan bir hamur olmalı.
- Yuvarlak hal verip 170° fırında pembeleşene kadar pişirelim.
- Soğuyan kurabiyeleri benmari tarzı eritilmiş beyaz çikolata ve fıstığa batırın afiyet olsun.
Pudinkli Kurabiye (Antep Fıstıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







