Lahmacun Tarifi (Taş Fırında)

Lahmacun Tanımı (Taş Fırında) İçin Malzemeler

  • 750 gram orta yağlı kıyma
  • 5 adet domates ( soyulmuş ) doğranmış
  • 2 adet kapya biberi ( doğranmış ve çekirdekleri ayıklanmış ) halka halka doğranmış
  • 1 baş maydanoz ( ayıklanmış )
  • 6 adet kuru soğan ( soyulmuş )
  • 4 diş sarımsak ( soyulmuş )
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Lahmacun Tanımı (Taş Fırında) Nasıl Yapılır?

  1. Domates, kapya biberi, kuru soğan, maydanoz ve sarımsakları doğrayıp el robotundan geçirelim hepsini robotdan çekelim .
  2. Bir kabın içine alalım.
  3. Kıymayı ve baharatlarını da ekleyip yağını da katalım ve ve elimizle yoğuralım kapaklı bir kabın içine alalım.
  4. Sonra tercih ettiğiniz bir fırına götürüp lahmacun yaptıralım. Afiyet olsun 😋.

Lahmacun Tanımı (Taş Fırında) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Öksürüğü Kesen Balgam Söktürücü Çay
Dereotlu Kurabiyem
Islak Brownie Kurabiye
Klasik Trileçe Tarifi
Etli Bezelyeli Pirinç Pilavı
Susamlı Mini Toplar
Hdabla | © 2025 |