Düdüklüde Yeşil Fasülye

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo yeşil kırılmış fasülye
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 250 gram kuş başı doğranmış yağlı et
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 litre su
  • Tuz

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı küp küp doğrayıp düdüklü tenceremize alalım.
  2. Sonra sıvı yağını ekleyip soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Ardından kuş başı doğradığımız etlerimizi ekleyip tekrar 5 dakika kavuralım.
  4. Salçaları ekleyelim tekrar bir 2/3 dakika kavuralım .
  5. Yeşil fasülyelerimizi ekleyelim ve tekrar karıştıralım .
  6. Üstüne tuzu ve 1 litre suyu ekleyelim ve düdüklü tenceresi kaynamaya başladıktan sonra 20/25 dakika kaynatalım ,yemeğimiz hazır afiyet olsun 😋😋😋😋.

Düdüklüde Yeşil Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harika Lezzetiyle Tam Ölçü Pastacı Kreması
Kol Böreği / Peynirli Börek
İyotsuz Sütsüz Kek
Kadayıflı Cevizli Rulo
Tahinli Cevizli Kurabiye
Terbiyeli Yıldız Şehriye Çorbası (Köfteli Havuçlu)
Hdabla | © 2025 |