Portakallı İrmik Tatlısı

Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 7 yemek kaşığı irmik
  • 14 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 portakal rendesi
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sana yağ

Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt,irmik,şeker tencere alınır ve tel çırpırı ile kaynayıp kıvam alıncaya kadar karıştırılır.
  2. Kıvam aldıktan sonra portakal rendesi,vanilya eklenir ve 2-3 dakika daha pişirilir.
  3. Sana yağ eklendikten sonra ocağın altı kapatılır.
  4. Muhallebi kaselere eklenir.
  5. Üzeri isteğe bağlı ceviz,toz fıstık,hindistan cevizi ile süslenebilir.
  6. 1-2 saat buzdolabında dinlendirildikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Portakallı İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Ramazan Pidesi
Cheesecakeli Çörek
Çıtır Tavuk (Fast Foodlarda Yediklerinizden Daha Güzel)
Yeşil Elmalı Kereviz Salatası (Videolu)
Arnavut Ciğeri
Lokum Gibi Et Sote
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet