Portakal Çanağında Havuç Tarator

Portakal Çanağında Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • Portakal
  • 2 adet büyük uzunluk havuç (rendelenmiş)
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı (pişirmek için)
  • 6 adet ceviz içi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı (içine eklemek için)

Portakal Çanağında Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyelim ve uygun bir tavada orta ateşte kavuralım.
  2. Yoğurt, sarımsak, ceviz, tuz, zeytinyağı bir kapta karıştırdıktan sonra kavurduğumuz havuçları ekleyelim.
  3. Tarator hazır olduktan sonra portakalların içini bir kaşık yardımıyla oyalım. İçi boşalan portakalların içine yaptığımız havuç taratoru koyup servis edelim.

Afiyet olsun 🫶🏻🤍.

Portakal Çanağında Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklüde Et Haşlama Yemeği
Enfes Kızılcık Şerbeti
Magma Kek
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği
Tam Kıvamında Aşure Tarifi
Yelpaze Baklava
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet