Tavada Tavuk Kızartma

Tavada Tavuk Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet tavuk incik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 4,5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 diş sarımsak
- 1 su bardağı su
Tavada Tavuk Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derileri temizlenmiş tavuk etlerini bir kaseye alalım, üzerine baharatlarını ekleyip karıştıralım.
- Daha sonra ısıtılmış tavaya tavuk etlerini dizelim üzerine bir su bardağına yakın su ek edip orta ateşte kapağı kapalı suyunu çekene kadar pişirelim.
- Daha sonra tavuk etlerini alt üst çevirerek kızartalım.
Not: Havlu kâğıt ile tavuk derilerini daha kolay çıkartabilirsiniz.
Tavada Tavuk Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










