Pişmeyen Tatlı
Pişmeyen Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı kaynar süt
- 1.5 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı kakao
- 3 yemek kaşığı şeker
- 2 paket yulaflı ya da 1 paket petibör bisküvi
- 1 tane muz ya da 1 çorba kasesi orman meyvesi
Pişmeyen Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce sütü koyup kaynatın.
- Robota bisküvileri orman meyvelerini nişastayı,şekeri ve kakaoyu ekleyin, en son kaynamış sütü ekleyip, robotu çalıştırın sonra ister farklı kaselere istee orta uzunluk borcama dökün buzdolabına koyup 2 saat dinlendirin.
- Dolaptan çıkarın üzerimi istediğiniz üzere süsleyip yiyebilirsiniz afiyet olsun.
Pişmeyen Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








