Pişmeyen Tatlı

Pişmeyen Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kaynar süt
  • 1.5 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 2 paket yulaflı ya da 1 paket petibör bisküvi
  • 1 tane muz ya da 1 çorba kasesi orman meyvesi

Pişmeyen Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce sütü koyup kaynatın.
  2. Robota bisküvileri orman meyvelerini nişastayı,şekeri ve kakaoyu ekleyin, en son kaynamış sütü ekleyip, robotu çalıştırın sonra ister farklı kaselere istee orta uzunluk borcama dökün buzdolabına koyup 2 saat dinlendirin.
  3. Dolaptan çıkarın üzerimi istediğiniz üzere süsleyip yiyebilirsiniz afiyet olsun.

Pişmeyen Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake
Sebze Çorbası
Mayalı Poğaça
Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay)
Tırtıl Kurabiye
Salatalık Detoks
Hdabla | © 2025 |