Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake

Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Tabanı için:

  • 2 paket burçak bisküvi
  • 1 kahve fincanı fındık
  • 100 gram eritilmiş tereyağı yahut sanayağ
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi

Dolgusu için:

  • 1 paket sıvı krema
  • 2 poşet krem şanti
  • 200 gram labne
  • Yarım çay bardağı süt
  • 140 gram beyaz çikolata

Üzerine serpmek için;

  • Hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvi ve fındıkları robottan geçirin.
  2. Üzerine eritilmiş tereyağı ve hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
  3. Bir kaşık yardımıyla 24 cm’lik kelepçeli kalıbın tabanına ve yanlarına(yarısına gelecek kadar) eşit halde yayın ve buzdolabına alın.
  4. Krema ve krem şantileri katılaşana kadar mikserler çırptıktan sonra üzerine labne ve sütü ekleyip tekrar çırpın.
  5. Daha sonra benmari tarzı eritip soğuttuğunuz çikolatayı karışıma ekleyip karıştırın.
  6. Karışımı bisküvileri yaydığımız kalıbın ortasına eşit halde yaydıktan sonra buzdolabında en az 5 saat bekletin.

Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hazır Yufka İle Peynirli Mini Gözleme
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalorisi Düşük Köpoğlu Mancası
Kahvaltıya Fit Mıffin
Sosisli Muffin
Alman Turşusu
Beyti Kebabı
Börülce Salatası
Hdabla | © 2025 |