Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake

Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Tabanı için:
- 2 paket burçak bisküvi
- 1 kahve fincanı fındık
- 100 gram eritilmiş tereyağı yahut sanayağ
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
Dolgusu için:
- 1 paket sıvı krema
- 2 poşet krem şanti
- 200 gram labne
- Yarım çay bardağı süt
- 140 gram beyaz çikolata
Üzerine serpmek için;
- Hindistan cevizi
Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvi ve fındıkları robottan geçirin.
- Üzerine eritilmiş tereyağı ve hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
- Bir kaşık yardımıyla 24 cm’lik kelepçeli kalıbın tabanına ve yanlarına(yarısına gelecek kadar) eşit halde yayın ve buzdolabına alın.
- Krema ve krem şantileri katılaşana kadar mikserler çırptıktan sonra üzerine labne ve sütü ekleyip tekrar çırpın.
- Daha sonra benmari tarzı eritip soğuttuğunuz çikolatayı karışıma ekleyip karıştırın.
- Karışımı bisküvileri yaydığımız kalıbın ortasına eşit halde yaydıktan sonra buzdolabında en az 5 saat bekletin.
Hindistan Cevizli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


