Tırtıl Kurabiye

Tırtıl Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin yada tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yada 2,5 su bardağı un ( una nazaran değişiklik gösterebilir)

Tırtıl Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri güzelce yoğuralım.
  2. Sonra denetimli un ekleyelim. Kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim.
  3. Tırtıl kurabiye aparatımızla küçük modüllü biçim verelim.
  4. 180 derece fırın evvelce ısıtılmış olsun 15 -20 dk pişirelim.
  5. İyice soğuyunca servis edelim. Zira o vakit kıtır kıtır oluyor.

Tırtıl Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sulu Köfte Tarifi (Asla Dağılmıyor)
Sulu Köfte (Dağılmayan)
Milföy Waffle
Kıbrıs Tatlısı
Zor Zamanların Mercimek Çorbası
Sucuk İskender
Hdabla | © 2025 |