Pişmeyen Pasta
Pişmeyen Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Tabanı için:
- 1,5 paket kakaolu bisküvi
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- Yarım su bardağı süt
Ara kat için:
- 2 bardak soğuk süt
- 2 paket sade toz krem şanti
- 1 paket creme ole vanilyalı yahut muzlu
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için:
- Bitter çikolata (rendelenmiş)
Pişmeyen Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle 20 cm kalıbı hazırlayalım sos tavasına tereyağı eritelim bir yandan bisküvileri rondodan geçirelim ve kaba koyalım.
- Erimiş tereyağını ve sütü koyup karıştıralım hamur kıvamına getirin.
- Kalıba koyup güzelce yayalım ve buzdolabına kaldıralım.
- Ara kat için krem şantiyi ve 1 bardak sütü koyup çırpalım.
- Ayrı kaptada creme ole koyup ve 1 bardak sütle çırpalım krem şantinin içine koyalım ve hindistan cevizinide koyup güzelce karıştırın.
- Bisküvi tabanın üzerine döküp yaydıralım.
- Buzdolabında 4 saat dinlendirin sonrada üzerini çikolata rendesi koyun ve servis edin. Ne kadar çok dinlenirse o kadar lezzetli olur afiyet olsun🥰.
Pişmeyen Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















