Pişmeyen Pasta

Pişmeyen Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Tabanı için:

  • 1,5 paket kakaolu bisküvi
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım su bardağı süt

Ara kat için:

  • 2 bardak soğuk süt
  • 2 paket sade toz krem şanti
  • 1 paket creme ole vanilyalı yahut muzlu
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Üzeri için:

  • Bitter çikolata (rendelenmiş)

Pişmeyen Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 20 cm kalıbı hazırlayalım sos tavasına tereyağı eritelim bir yandan bisküvileri rondodan geçirelim ve kaba koyalım.
  2. Erimiş tereyağını ve sütü koyup karıştıralım hamur kıvamına getirin.
  3. Kalıba koyup güzelce yayalım ve buzdolabına kaldıralım.
  4. Ara kat için krem şantiyi ve 1 bardak sütü koyup çırpalım.
  5. Ayrı kaptada creme ole koyup ve 1 bardak sütle çırpalım krem şantinin içine koyalım ve hindistan cevizinide koyup güzelce karıştırın.
  6. Bisküvi tabanın üzerine döküp yaydıralım.
  7. Buzdolabında 4 saat dinlendirin sonrada üzerini çikolata rendesi koyun ve servis edin. Ne kadar çok dinlenirse o kadar lezzetli olur afiyet olsun🥰.

Pişmeyen Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Ispanak Dolgulu Mantar
Tuzlu Kurabiye
Etli Keşkek
Sultan Tatlısı
Et Haşlama (Kemiksiz)
Lahana Sarması
Hdabla | © 2025 |