Pırasalı Peynirli Omlet

Pırasalı Peynirli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta
  • 1-2 kısım pırasa
  • 100 gram beyaz peynir
  • Zeytinyağı
  • Nane
  • Tuz

Pırasalı Peynirli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasalar ince ince doğranır tavada zeytinyağı ile biraz sotelenir.
  2. Yumurtalar bir kaba kırılır.
  3. Tuz ek edilir ve yeterlice çırpılır.
  4. Çırpılmış yumurtaya ufalanmış peynir ek edilir.
  5. Pişen pırasanın üzerine peynirli yumurta dökülür.
  6. Ara orta karıştırarak yumurta da pişirilir.
  7. Üzerine nane eklenir.
  8. Sıcak olarak servis edilir. Afiyet olsun.

Pırasalı Peynirli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tiramisu Topları
Zeytinyağlı Kereviz
Öllüğün Körü
Petibör Bisküviden Tiramisu (Videolu)
Saray Helvası Tarifi
Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Hdabla | © 2025 |