Tiramisu Topları

Tiramisu Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün paket kedidili
  • 2 tatlı kaşığı granül kahve
  • Yarım çay bardağı sıcak su
  • 1 paket labne peyniri
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri

Dışını harcı için;

  • 2-3 yemek kaşığı kakao

Tiramisu Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hazır granül kahveyi sıcak suyun içerisinde çözdürdükten sonra soğumaya bırakalım.
  2. Diğer taraftan kedidilini rondodan geçirelim.
  3. Kedidillerin tamamı rondodan geçtiğinde başka bir kaba aktaralım.
  4. İçerisine soğuyan kahveyi ek ederek güzelce karıştıralım.
  5. Hazırladığımız harcı buzdolabına kaldırarak dinlenmeye bırakalım.
  6. Labne peyniri, pudra şekeri ve vanilyayı bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar çırpalım.
  7. Buzdolabında dinlendirdiğimiz kahveli kedidilini karışıma ek edip karıştıralım.
  8. Harçtan ceviz büyüklüğünde kesimler kopararak elimizle yuvarlayalım.
  9. Hazırladığımız tiramisu toplarını her yerini kapatacak formda kakaoya bulayalım.

Akşam servis edecekseniz sabahtan, sabah servis edecekseniz akşamdan yapıp buzdolabında bekletirseniz daha yeterli olur.

Afiyet olsun❤.

Tiramisu Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Minik Elmalı Tartlar
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buğday Yoğurtlama (Teble) Antakya Usulü
Kolay Tava Böreği (Videolu)
Çiriş Otlu Gözleme
Tavuklu Taze Fasulye
Lavaş Ekmeği
Mini Bazlama
Hdabla | © 2025 |