Pekmezli Yulaf Lapası

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 zirveli yemek kaşığı yulaf
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı dut pekmezi
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 1/2 (yarım) su bardağı süt
  • 1 olgun muz
  • Fındık ceviz

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller eklenip karıştırılır.
  2. Bir gece buzdolabında bekletilir.
  3. Sabah muz ezilir.
  4. Fındık ceviz atılır üzerine bu karışım dökülür yenir.
  5. (ben sulu seviyorum diye 1 bardak süt koydum şayet sütü 1 bardak koyup yeniden katı kıvamlı istiyorsanız yulaf ve chia tohumunu artırın ).

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mercimek Mantısı (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Salatası
Portakallı Erimek Tatlısı
San Sebastian
Kızartmadan Fırında Kuşbaşı Etli Patates Oturtması
Sultan Tatlısı
Tavada Islak Kek
Hdabla | © 2025 |