Browni Kurabiye

Browni Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı şeker
- 125 gram tereyağ yahut margarin
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 3 su bardağı un
Şerbeti için;
- 2 çay bardağı şeker
- 2 çay bardağı su
Browni Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakalım.
- Yumurta ile margarin mikser ile çırpalım.
- Ardından şeker ile sıvı yağı ekleyip 5 dakika tekrar çırpalım.
- Kalan materyallerin tamamını ekleyip yoğuralım.
- Kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edelim.
- Ceviz büyüklüğünde modüller alıp formunu verelim.
- 180 derece fırında pişirelim.
- Sıcak kurabiyeleri evvelce hazırladığımız soğuk şerbetimizin içine atık 2-3 saniye bekletip alalım.
- İstediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Browni Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










