Pekmezli Muhallebi

Pekmezli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı su
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı pekmez
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin yahut sıvı yağ

Pekmezli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri çırpıcı yardımıyla uygunca karıştıralım.
  2. Ocağımıza alıp yoğunlaşıncaya kadar pişirelim.
  3. Koyulaşan muhallebiye 1 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin yahut bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyerek karıştıralım.
  4. Kaselerimize hisse edelim.
  5. Üzerine ister ceviz ister fıstık ekleyebilirsiniz.
  6. Sıcak yahut soğuk tüketebilirsiniz. 👌🫠.

Pekmezli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Döküm Tencerede Ekmek
Armutlu Yoğurt Püresi
Patatesli Sucuklu Yumurta
Çok Lezzetli Yulaf Poğaça
Tarçınlı Kurabiye
Fındıklı Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet