Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg havuç
  • 1 kase süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 3 adet doğranmış köz kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • Ceviz
  • 1 demet dereotu
  • Mısır
  • 1 kase doğranmış kornişon

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak havucu rendeleyip, 1 çay bardağı yağda sote edelim.
  2. Soğuduktan sonra içine öbür materyalleri doğrayıp koyalım.
  3. En son yoğurt ve mayonezi karıştırıp 2 diş sarımsağı rendeleyelim.
  4. Diğer materyallerle karıştırıp servis tabağına alıp süsleyelim. Afiyet olsun 🤩.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orman Meyveli Torta Nua ( Muhallebili Kek)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca
Acılı Şalgam Suyu
Yağ Çekmeyen Puf Puf Susamlı Pişi (Oktay Usta’dan)
Pastane Şekerparesi
Spoonful (Bayılacaksınızz Net)
Pizza Poğaça
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet