Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg havuç
- 1 kase süzme yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 3 adet doğranmış köz kapya biber
- 2 diş sarımsak
- Ceviz
- 1 demet dereotu
- Mısır
- 1 kase doğranmış kornişon
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak havucu rendeleyip, 1 çay bardağı yağda sote edelim.
- Soğuduktan sonra içine öbür materyalleri doğrayıp koyalım.
- En son yoğurt ve mayonezi karıştırıp 2 diş sarımsağı rendeleyelim.
- Diğer materyallerle karıştırıp servis tabağına alıp süsleyelim. Afiyet olsun 🤩.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
