Pazı Kavurma

Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 3 demet pazı
- 1 adet havuç
- 3 diş sarımsak
- 1 adet soğan
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 su bardağı haşlanmış mercimek
- Tuz
- Pul biber
- Kimyon
Üzeri için:
- Yoğurt
- Tereyağ-biber karışım sosu
Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Piyazlık doğranmış soğanlar yağda kavrulur.
- İnce dilimlenmiş havuçlar ve sarımsaklar eklenir.
- İnce doğranmış pazı eklenir ve kavrulur.
- Mercimek ve nohut ek edilir.
- En son baharatlar eklenir.
- Servis için; üzerine yoğurt ve biber sosuyla servis edilir.
Pazı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



