Pazı Kavurma

Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 demet pazı
  • 1 adet havuç
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 su bardağı haşlanmış mercimek
  • Tuz
  • Pul biber
  • Kimyon

Üzeri için:

  • Yoğurt
  • Tereyağ-biber karışım sosu

Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Piyazlık doğranmış soğanlar yağda kavrulur.
  2. İnce dilimlenmiş havuçlar ve sarımsaklar eklenir.
  3. İnce doğranmış pazı eklenir ve kavrulur.
  4. Mercimek ve nohut ek edilir.
  5. En son baharatlar eklenir.
  6. Servis için; üzerine yoğurt ve biber sosuyla servis edilir.

Pazı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Beşamel Soslu Karnabahar
Borcamda Tavuk Kebap
Misafir Sunumum
Havuçlu Tarçınlı Kek (Rafine Şekersiz)
Simit Ev Yapımı
Tavuk ve Karides Paella
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet