Pastane Tuzluları

Pastane Tuzluları Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2,5 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 5 su bardağına yakın un

Bulamak için;

  • Pekmez
  • Kavrulmuş susam (beyaz susamı sizde kavurabilirseniz)
  • Su

Pastane Tuzluları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hamur materyallerini margarin ,sıvı yağ ,yumurta,bir kaba alıp homojen kıvam alana kadar karıştıralım .
  2. Ardından pudra şekeri ,un ,kabartma tozu ve unu ekleyelim (unun kalitesine nazaran ölçü değişebilir bu yüzden denetimli bir halde yavaş yavaş ekleyelim)
  3. Yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurduktan sonra topçuklar formunda yuvarlayıp pekmez su karışımına bandırıp akabinde susamlara bulayalım.
  4. 160 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirelim 🤌🏻 deneyecek olanlar için şimdiden afiyet olsun ❤️

Pastane Tuzluları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

3 Yufkayla Çıtır Çıtır Kruvasan Börek
Fırında Patlıcan Sarmalı Köfte
Yaban Mersinli Cheesecake
Bisküvili Pasta
Pratik 2 Malzemeli Kayısı Tatlısı
Mütebbel Mezesi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet