Pankek Tatlısı

Pankek Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- Yarım su bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 paket vanilya
- Yarım paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un
Meyvesi için;
- 10 adet çilek
- 4 adet muz
- 2 adet kivi
Üzerine;
- Çikolata sosu yada nutella (eritilmiş)
Pankek Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri çırpalım.
- Kalan materyalleri de ekleyip çırpalım.
- Unu da ekleyip akışkan bir hamur elde edelim.
- Bir tavaya küçük porsiyonlarda hamur sıkıp, pişirelim.
- Çöp şişlere 2 pankek meyve, tekrar pankek tekrar meyve olacak biçimde dizelim.
- Üzerine çikolata dökelim ve servis yapalım.
Afiyet olsun 😋
Pankek Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





