Oğlak Eti Haşlaması

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo oğlak eti (sizde hangisi mevcut ise olabilir)
  • Yaklaşık 1 çorba kasesi haşlanmış nohut
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Kara biber

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimizi 5 dakika kaynatıyoruz .
  2. Kaynatıldıktan sonra bi hoş yıkayıp soğanla, karabiber, tuz ekleyip kaynatmaya bırakıyoruz.
  3. Kaynadıktan sonra içine nohut ekleyip bi 5 dakika o denli kaynatıyoruz.

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalburabastı
Fırında Karamelize Soğan Dolması
Yumurtasız Köfte
Girit Usulü Kabak Sıyırma (Kabak Yemeği)
Muzlu Kek
Diyete Uygun Bir Tatlı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet