Oğlak Eti Haşlaması

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo oğlak eti (sizde hangisi mevcut ise olabilir)
  • Yaklaşık 1 çorba kasesi haşlanmış nohut
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Kara biber

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimizi 5 dakika kaynatıyoruz .
  2. Kaynatıldıktan sonra bi hoş yıkayıp soğanla, karabiber, tuz ekleyip kaynatmaya bırakıyoruz.
  3. Kaynadıktan sonra içine nohut ekleyip bi 5 dakika o denli kaynatıyoruz.

Oğlak Eti Haşlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Mini Cheesecakeler (Tam Tutan Tarif)
Kahvaltılık Sucuk Tava
Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek
İçli Köfte
Kuşbaşılı Hünkar Beğendi
Patlıcan Balığı
Hdabla | © 2025 |