Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 uzun dilim bal kabağı
  • 9 yemek kaşığı toz şeker
  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 uzun dilim bal kabağını 3 e bölelim üzerlerine 3 er yemek kaşığı toz şeker ekleyelim.
  2. Akşamdan hazırlayıp sabaha kısık ateşte pişirelim.
  3. Eğer suyunu çekip pişmemiş olursa denetimli olarak su ekleyerek pişirelim .
  4. Piştikten sonra 10 dk kadar fırınlayalım.
  5. Daha sonra tahin ve cevizle servis edelim.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Sade Muffin Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Peynirli Fit Poğaça
Fırında Biber Dolması
Dalyan Köfte (Ispanaklı, Mantarlı)
Fırında Helva
Triliçe
Mantarlı Fırın Makarna
Hdabla | © 2025 |