Öfelemeç Tarifi

Öfelemeç Tanımı İçin Malzemeler

  • 3- 4 adet domates
  • Herhangi bir peynir (kaşar peyniri hoş olmayabilir)
  • 1 bütün çıtır yufka ekmek
  • 1 büyük soğan
  • Yarım demet maydanoz

Öfelemeç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce soğanlarımızı ince ince doğruyoruz.
  2. Sonra domatesi ve maydanozu doğrayıp ekliyoruz.
  3. En son yufkayı elimizle parçalayarak, peyniri de rendeleyerek hepsini bir kaba koyup karıştırıyoruz. Afiyet olsun.

Öfelemeç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Basit Börek
Bazlama (Antalya Usulü)
Ayvalı Kereviz Mezesi
Köy Çorbası
Yağlı Kıl Biber Turşusu
Porsiyonluk Etli Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |