Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi)
Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı pirinç
- 1 kase haşlanmış didiklenmiş tavuk
- 1 kase haşlanmış nohut
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 3 su bardağı su yahut tavuk suyu
Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel pirinçleri çokça kavurun ve üzerine suyunu tuzunu ve şekerini ekleyin.
- Ardından nohutları düz bir biçimde serpiştirin, akabinde da tavukları serpiştirin ,kaynamaya çıkınca altını kısın ve suyunu çekene kadar pişirin .
Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








