Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi)

Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 kase haşlanmış didiklenmiş tavuk
  • 1 kase haşlanmış nohut
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 3 su bardağı su yahut tavuk suyu

Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel pirinçleri çokça kavurun ve üzerine suyunu tuzunu ve şekerini ekleyin.
  2. Ardından nohutları düz bir biçimde serpiştirin, akabinde da tavukları serpiştirin ,kaynamaya çıkınca altını kısın ve suyunu çekene kadar pişirin .

Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Nohutlu Tavuklu Pilav (Sokak Lezzetlerinin Vazgeçilmezi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Patates Ruloları
Triliçe
Çikolatalı Muzlu Waffle
Atom Kurabiye
Kabak Kavurması
Minik Pide Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |