Nohut Yemeği Tarifi (Tavuk Etli)

Nohut Yemeği Tanımı (Tavuk Etli) İçin Malzemeler

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • Bütün tavuk (tercihe nazaran yarımını kullanabilirsiniz)
  • 3 yemek kaşığı salça (benim salçam el üretimi hazırsa 2 yemek kaşığı salça koyabilirsiniz)
  • İsteğinize nazaran haşlanmış nohut
  • 2 litre su aldı benim yemeğim sizin de (yemeğin üzerine çıkacak kadar olsa kâfi dır)
  • 2,5 ölçek tuz
  • 1 ölçek pul biber
  • 1 ölçek kimyon (tepeleme)
  • 1 ölçek karabiber

Nohut Yemeği Tanımı (Tavuk Etli) Nasıl Yapılır?

  1. Bir gün evvelden ıslatılmış nohutumuzu süzüyoruz.
  2. Düdüklü tencereye sıvı yağını ek edin.
  3. Soğanlarımızı küp küp doğradıktan sonra tenceremize koyuyoruz ve pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  4. Salçamızı ekliyoruz karıştırıyoruz.
  5. Ardından tavuklarımızı koyuyoruz.
  6. Nohutu da ekledikten sonra uygunca karıştırın.
  7. Üzerine sıcak suyu ek ediyoruz.
  8. Tuzunu ve baharatını ekliyoruz.
  9. Tenceremizi kapatıp pişmesi için kısık ateşte pişmesini bekliyoruz.Afiyet olsun 🌸.

Nohut Yemeği Tanımı (Tavuk Etli) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Görünümlü Kurabiye
Ezogelin Çorbası
Pancake ( Şekersiz,Sütsüz Ve Unsuz )
Pratik Hamburger Ekmeğine Tost
Havuçlu Kabak Tarator
Soğanlı Yumurta (Soğanlama)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet