Muzlu Toplar

Muzlu Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
  • 1 tatlı kaşığı bal (+1 yaş)
  • 1 çay kaşığı sıvı yağ
  • Yuvarlamak için hindistan cevizi (isterseniz diğer birşey de kullanabilirsiniz)

Muzlu Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu bir kasede eziyoruz.
  2. Hindistan cevizini ve balı birebir kaseye ekliyoruz.
  3. Tüm materyalleri karıştırıyoruz.
  4. Karıştırılan gereçleri hindistan cevizine yuvarlıyoruz ve tanımımız hazır.

Muzlu Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Unsuz Yulaflı Dereotlu Peynirli Poğça
Kendi Sosunda Makarna
Yumuşacık Kek
Milföy Dokusunda Tel Tel Börek Tarifi
Çikolatasız Çikolata Sosu
Zeytinyağlı Brokoli Salatası
Hdabla | © 2025 |