Kendi Sosunda Makarna

Kendi Sosunda Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna

Sosu için;

  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Kekik
  • Tavuk bulyon

Kendi Sosunda Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yıkadığımız zerzevatları fırın tepsisine ikiye bölerek dizelim.
  2. Fırında yumuşayana kadar denetim ederek közleyelim.
  3. Közlenmiş materyallerimizi blender yardımı ile püre haline getirelim.
  4. Püremizi uygun bir tencereye alarak sıvı yağ ve salçamızıda ekleyip çok az kavuralım.
  5. İçerisine damak tadınıza nazaran tuz ve baharatlarını ekleyelim.
  6. Üzerine makarnayı ek edip üstü kapanana kadar su ekleyelim. Kâfi gelmezse ek su ekleyip pişirmeye devam edebilirsiniz.
  7. Kontrollü bir formda makarnalarımız yumuşayana kadar pişirelim. Daha sonra servise hazır. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ♥️✨ (pişirdikten sonra fotoğraflamayı unuttum kusura bakmayın)

Kendi Sosunda Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilekli Matcha Latte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtalı Lavaş Sandviç
Taş Fırında Mini Tereyağlı Hamur Pizzaları
Fırında Patatesli Sigara Böreği
Kahvaltılık Yulaf
Pirinç Unlu Peynirli Poğaça
Ekmek Tarifi (Tam Buğdaylı)
Hdabla | © 2025 |