Muzdan Dondurma

Muzdan Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet muz
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı hurma özü( tercihe nazaran azaltıp/ çoğalta bilirsiniz)
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Damla çikolata
  • Ceviz

Muzdan Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları soyup robota arıyoruz.
  2. Üzerine tahini, hurma özünü, kakaoyu ekleyip karıştırıyoruz.
  3. İsteğe nazaran içerisine ceviz/fındık/damla çikolata ekleyebilirsiniz.
  4. Dondurma kalıplarımıza döküp, dondurucuda 1 gün bekletiyoruz.
  5. Arzu ederseniz döndükten sonra eritilmiş çikolataya batırıp o denli servis edebilirsiniz.
  6. Çikolatasız olarakta enfes bir tanım. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Muzdan Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Yoğurt
Erzurum Pastası
Köri Soslu Leziz Makarna
Tavuk Sote
Kaplumbağa Kurabiye (Videolu)
Biberli Ekmek
Hdabla | © 2025 |