Erzurum Pastası

Erzurum Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram margarin yahut tereyağı
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2/3 su bardağı sıvı yağ
  • 3 çay kaşığı karbonat
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için)
  • Un

Erzurum Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 su bardağı toz şeker ve 2 yumurtayı karıştıralım daha sonra yoğurdunu ekleyelim.
  2. Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım içerisine üzüm de koyabilirsiniz.
  3. Üzerine yumurta sürüp ceviz koyuyoruz bu tercihe bağlı.
  4. 180 derecede kızarana kadar pişirelim.

Deneyeceklere afiyet olsun.

Erzurum Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Oğlumun Bebek Mevlit Masası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Patates (Videolu)
Sıkıcık Çorbası (Yöresel)
Fit Brownie
Cheesy Havuçlu Kek
Glutensiz Fit Pratik Doyurucu Kahvaltı
Tatlı Örgü Çöreği
Hdabla | © 2025 |