Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk bonfile
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu jülyen formunda doğrayın.
  2. Baharat ve zeytin yağını da ek ederek güzelce karıştırın.
  3. Vaktiniz varsa 1-2 saat buz dolabında dinlendirin.
  4. Pişireceğimiz tavayı kızdırın ve tavuk etlerini içine koyup orta ara karıştırarak pişirin.

Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Havuçlu Tarçınlı Anne Keki
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sebzeli Bütün Tavuk
Köfte Hamburger
Havuçlu Şehriyeli Yoğurt Çorbası
Pancar Salatası
Çikolatalı Kek (Pasta Tadında)
Patatesli Poğaça
Hdabla | © 2025 |