Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket petibör bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 5 yemek kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- Yarım paket margarin
Sosu için;
- Çikolatalı sos
- 2.5 su bardağı süt
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Petibör bisküvileri uygun bir kaba alıp kırıyoruz.
- Uygun bir kaba sütü, şekeri,kakaoyu ve eritilmiş margarini alıp şeker eriyene kadar karıştırıyoruz.
- Karışımımızı petibör bisküviye ek edip uygunca karıştırıp kalıba alıyoruz ve donması için dolaba bırakıyoruz.
- Çikolata sosumuzu kısık ateşte pişirip birinci sıcaklığı çıkınca donan mozaik pastamızı süslüyoruz.
- Afiyet olsun.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








