Kremalı Tavuklu Makarna

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram makarna
  • 1 adet tavuk göğüsü
  • 1 adet sıvı krema (200gr)
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • yarım su bardağı kaşar peyniri (rendelenmiş)

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnayı tuzlu suda haşlayalım. Haşladıktan sonra suyunu süzekte süzelim ve tenceremize alalım.
  2. Tavuk göğsünü yemeklik doğrayalım ve bir tavada 2 yemek kaşığı sıvı yağ ek edip kızartalım.
  3. Kızarttığımız tavuk göğsüne 1 adet sıvı krema ve süt ek edip karıştıralım.
  4. Biraz pişirdikten sonra baharatları ekleyip tekrar karıştıralım.
  5. Tavuk karışımını makarnaya ek edip karıştıralım.
  6. Son olarak rendelediğimiz peyniri makarnamıza ekleyip, karıştıralım. Afiyet olsun.

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Redvelvet Pasta (Rengide Tadıda Efsane)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Pratik Mayonez
El Açması Çıtır Patatesli Börek
Fırında Patlıcan Kebabı
Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında)
Karışık Tarator
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2024 |