Mini Pasta

Mini Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket yulaflı bisküvi
  • 2 poşet krem şanti
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 paket çikolata sos

Islatmak için;

  • Süt

Mini Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hazır çikolata sosunu 2 su bardağı süt ile pişirelim.Soğuması için kenara ayıralım.
  2. 2 poşet krem santiyi 1 su bardağı süt ile çırpalım, büsbütün katılaşana kadar.
  3. Krem şantinin içine damla çikolata ek edelim karıştıralım.
  4. Bisküvileri fırın tepsisine sütle ıslatıp dizelim tek tek.
  5. Üç kat olacak halde birinci kat krem şanti ekleyelim ,üzerine tekrar sütle ıslatıp bisküviyi tekrar krem şanti ekleyip üçüncü kat bisküviyi sütle ıslattıktan sonra kapatalım.
  6. Hepsine birebir süreç olacak ,en son çikolata sosunu dökelim, buzdolabında soğuduktan sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Mini Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıvamlı Şehriye Çorbası
Kruvasan Poğaça
5 Dakika Pastası
Ispanaklı Labneli Poğaça
Yeşil Zeytinli Fiyonk Makarna
Tas Kebabı
Hdabla | © 2025 |