Milföy Çanağında Beyaz Turp Mezesi

Milföy Çanağında Beyaz Turp Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy
  • 1 tane beyaz turp
  • Dere otu
  • Milföy
  • 1 tane mısır konserve
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım kilo yoğurt

Milföy Çanağında Beyaz Turp Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel milföyleri şerit olacak halde uzunlamasına 2 ye kesin.
  2. Sonra çay bardağıni yağlayıp altını kapatacak biçimde sarın.
  3. 200 derecede kızarana kadar pişirin.
  4. Pişen milföyleri bardaklardan ayırıp soğumaya bırakın.
  5. Diğer taraftan bir kaba beyaz turp u rendeleyin.
  6. Dereotunu ince ince kıyın.
  7. Mısırı yıkayıp süzün.
  8. Yoğurdu ekleyin.
  9. Sarımsakları rendeleyin.
  10. Tuzu ek edin ve tüm malzemeyi karıştırın.
  11. Soğumuş milföylere paylaştırın ve dere otu ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun 😋

Milföy Çanağında Beyaz Turp Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tavuk Filetosundan Hızlı Tabaka
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Frambuazlı Muffin
Nohutlu Siyez Bulguru Pilavı Efsane Lezzet
Deniz Kestanesi
Terbiyeli Ispanak Çorbası
Süt Helvası
Fit Lezzetli Kıtır Ekmek
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.