Mayonez Yapımı

Mayonez Üretimi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 tatlı kasığı sirke
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • 1 çay bardağından biraz az zeytinyağı

Mayonez Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurta, sirke, tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı mikser yardımı ile bir kaç dakika çırpılır.
  2. Daha sonra yağ yavaş yavaş ek edilerek mayonezin kıvamı artırılır.
  3. Hazır olan mayonez ağzı kapalı bir formda buzdolabında koruma edilir.

Afiyet olsun.

Mayonez Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Dünyası Menü
Kadınbudu Köfte (Sırrı İçinde Saklı)
Etimek Tatlısı
Krepten Mantı Tadında Efsane Bir Ana Yemek
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Mantar Burger
Hdabla | © 2025 |